някой има ли представа как се сменят предните накладки на SPRINT '85 ,дисковете са на скоростната кутия и нямам никаква представа как става
Известие
Collapse
No announcement yet.
смяна на накладки
Collapse
X
-
На мойта деветдесятка (Алфа 90) се сменяха като откачиш полуоските иначе нямаш шанс разтоянието е около 1.5см така че яко разглобяванеуспех
0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
-
ako са клеясали предполагам много трудно
виж да нямаш проблеми с спирачните маркучи(ако имаш такива де, че нали са ти на скоростите)
за по лесно можеш да развъртиш пробката за обезвъздушаване, а и може първо да натиснеш малко на педала на спирачката да излезе първо навън цилиндърчето и да се раздвижиИТАЛФЕСТ 2004 - "Барабар Петко с мъжете"
:biker: ИТАЛФЕСТ 2005 :biker:
Comment
-
значи ситуацията е следната:
не са клеасали както си мислех в началото на моето приключение защото навън си излизат без проблеми.трябжа да има нещо,някаяв болт ли какво ли което да ги освобождава за да могат да се приберат,поне така е на на тези които се падат от вънщната страна на диска но тези вътрешните здравето ми взеха,едното онзиден незнам как го иглъгах но влезе но второто не ще
Comment
-
пробвай ако можеш и леко да го завъртиш
ако не и не е много трудно направи си го свали на земята и го прибери пък после колко му е едно обезвъздушаване, а тамън може и да си смениш спирачната течност(предполагам че е на повече от 2 години)ИТАЛФЕСТ 2004 - "Барабар Петко с мъжете"
:biker: ИТАЛФЕСТ 2005 :biker:
Comment
-
Наистина опитай с въртене. Това е саморегулирането на самите наклатки. Цилингърчетата отдолу имат резба като винт по средата. като го въртиш наляво или надясно (не съм сигурен за посоката) трябва да се приберат. В интерес на истината тоеа съм го виждал само на задни дискови спирачки, но може и при теб да е така. До сега съм правил три коли на които им се пребърат с въртене цилиндърчетата на задните дискови спирачки - моята темпра, ауди B4, и форд сиера. Но това е саморегулиране заради ръчните спирачки. А ти казваш че при теб е отпред. За това просто ти го казвам като идея.
Comment
Comment